• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

112-verkeersdag

Dinsdag 27 september hebben alle kinderen van de hele school deelgenomen aan de grote 112- verkeersdag. Verdeeld over de hele dag namen de kinderen deel aan diverse activiteiten. De meeste activiteiten stonden in het teken van hulpdiensten waarbij alle materialen werden getoond. Dit maakte natuurlijk een grote indruk op de kinderen en was erg leerzaam.

De groepen 1 t/m 6 namen deel aan de activiteiten Politie met auto en motor, wonden verbinden door Blèr en Ambulance (in de ochtend) of Brandweer (in de middag). Bij de activiteit Politie waren de kinderen erg onder de indruk van alle materialen die waren meegenomen. De auto en motor waren natuurlijk reuze interessant. Bij het onderdeel wonden verbinden werden wondjes geschminkt en kregen ze geleerd hoe deze te verbinden. Ook de ambulance en de brandweer hebben grote indruk gemaakt. De sirenes hebben flink geluid en het is heel gaaf om zelf met de brandweerslang te mogen spuiten.

De bovenbouwgroepen 7, 7/8 en 8 hebben deelgenomen aan de activiteiten Dode hoek, Wensulance en reanimatie. Bij een vrachtwagen hebben kinderen zelf mogen ervaren waar de dode hoek zich bevindt en wat dit betekent voor hen als bijvoorbeeld fietser. Bij de Wensulance hoorden de kinderen meer over een wens rit voor ernstig zieke mensen. Bij dit laatste onderdeel leerden ze ook meer over reanimatie. Ook dit was natuurlijk erg interessant.

Het was een zeer geslaagde dag, waarbij alle kinderen veel hebben geleerd hebben in een heerlijk zonnetje. Een groot dankjewel aan alle hulpdiensten en de werkgroep Verkeer bestaande uit ouders en leerkrachten die dit mogelijk hebben gemaakt. TOP!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.