• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Afscheid conciërge bs de Schatgraver

Op maandag 10 april heeft Arie Becholz afscheid genomen van basisschool de Schatgraver. Hij gaat met pensioen. Hij heeft hier maar liefst 21 jaar gewerkt als conciërge en op deze wijze heel veel kinderen en leerkrachten mogen helpen.

Meester Arie was erg geliefd bij alle kinderen en ouders. Hij was altijd bereid om te helpen en had altijd tijd voor een praatje met de ouders. 10 april hebben we afscheid genomen van hem. In de ochtend is hij op de fiets welkom geheten door alle ouders en kinderen. Overdag hebben alle groepen op originele wijze afscheid genomen. Kinderen hadden versjes en liedjes voor hem gemaakt en er is zelfs gedanst. Op het einde van de schooldag heeft hij afscheid genomen van alle collegae.

We gaan hem zeker missen maar weten zeker dat hij geregeld nog eens langs komt. We wensen meester Arie heel veel geluk en gezondheid toe en dat hij mag genieten van een welverdiend pensioen.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.