• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Afscheid meester Paul

In 1973 zijn meester Paul en juffrouw Marleen op dezelfde dag hun onderwijscarrière op de Mariaschool gestart. Bij deze school is het niet gebleven. Samen hebben ze nog op vier andere scholen samengewerkt. Vanaf ’83 werd het Op gen Hei, ’90 De Schattenberg, ’93 De Slagboom en ’98 Gravenrode. Op deze school is meester Paul directeur geworden. Juffrouw Marleen heeft daarna nog één keer voor een andere school gekozen, basisschool ’t Valder.

De laatste jaren
Meester Paul heeft zich de laatste jaren van zijn onderwijscarrière hard ingezet voor de realisatie van De Gezonde Basisschool van de Toekomst, basisschool De Schatgraver. Het realiseren van deze mooie school zou de kroon op zijn werk worden. Hij heeft zich hiervoor met ziel en zaligheid ingezet en mede daardoor is het gelukt. De officiële opening vond plaats op vrijdag 13 november 2015.

Afscheid
Donderdag 17 december vierden meester Paul en juffrouw Marleen, na 42 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, samen hun afscheid. Met luid onthaal werden meester Paul en juf Marleen om 8.00 uur ’s morgens opgehaald door de politie. Beiden werden ze meegenomen naar De Schatgraver waar ze door alle kinderen, ouders, meesters en juffen op het plein werden opgewacht. Met muziek en persoonlijke woorden werden ze lekker in het zonnetje gezet. Na een half uur reden ze met de politie door naar basisschool ’t Valder. Ook daar stond ze een warm onthaal te wachten. Met rode loper werden ze de school in begeleid. Daar hebben ze in de middag een libdub opgenomen.

Het hele team wenst meester Paul en juffrouw Marleen een mooie toekomst samen!

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.