• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Bs de Schatgraver ontvangt een cheque van Stichting Support landgraaf

Dinsdag 23 februari werd bs de Schatgraver bezocht  door 2 leden van het bestuur van Stichting Support Landgraaf. Deze Landgraafse Stichting stimuleert Landgraafse instellingen en organisaties om het welzijn en welbevinden van mensen te vergroten.

In het bijzijn van de kinderen van groep 4a ontving de school een cheque ter waarde van € 3250,- Een ongelooflijk mooi bedrag dat de Schatgraver gaat benutten om de kinderkeuken verder in te richten met nieuw keukenmateriaal. De Schatgraver wil de kinderkeuken in de toekomst vaker gaan inzetten om samen met kinderen en ouders gerechten te maken en ingrediënten te leren kennen. Hiervoor is het nodig om goed keukenmateriaal aan te schaffen, waar ook kinderen mee aan de slag kunnen.

Sinds dit schooljaar werkt de school vanuit het onderwijsconcept van de Gezonde basisschool van de Toekomst waarmee we een gezonde leefstijl bestaande uit gezonde voeding en meer beweging trachten te vergroten. We zijn Stichting Support landgraaf enorm dankbaar voor dit mooie bedrag en weten zeker dat de kinderen van de Schatgraver heel veel plezier gaan beleven  met het keukenmateriaal dat we gaan aanschaffen!

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.