• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Carnaval

Donderdag 28 februari hebben we genoten van een fantastisch carnavalsfeest.
In de ochtend hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 3 een heel mooi programma laten zien aan iedereen. Er was vooraf flink geoefend in de verschillende groepen en de optredens van iedereen waren grandioos. Ook de peuterspeelzaal was van de partij.

Prinses Ninthe I en prins Jasper I van de onderbouw en prinses Luna I en prins Kyano I van de bovenbouw hebben genoten van de show. Veel ouders waren gekomen om naar dit spektakel van de onderbouw te kijken. De kinderen zijn verwend met een lekkere nonnevot, zakje chips en een pakje drinken.

De bovenbouw is deze dag gestart met allerlei leuke knutselactiviteiten, waarbij ze zelf mochten kiezen in welke groep ze gingen werken. In de pauze hebben ze kunnen genieten van een lekkere nonnevot en erna werd er een heuse catwalk georganiseerd, waarbij de kinderen hun kostuum konden showen. Na de lunch waren ook de bovenbouwgroepen van de dependance aanwezig en kon het feestprogramma van de bovenbouw starten.

Tijdens de geweldige optredens kregen we hoog bezoek van prins Marcel I en jeugdprins Jayden I van Schaesberg. Beiden hebben heel enthousiast meegedanst op alle optredens. TOP! Jeugdprins Jayden I is tevens ook leerling uit groep 7A van onze school.
Daarnaast ook nog een bezoek van blommemeëdje Lynn uit groep 5B met vv de Eekheuëre. Alle kinderen hebben zich goed geamuseerd en ook in de midden-en bovenbouw stonden er zeer veel talentvolle kinderen op het podium.
Nu mag iedereen zich opmaken voor een heerlijke carnavalsvakantie.

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.