• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Carnaval

Donderdag 20 februari hebben we genoten van een fantastisch carnavalsfeest.
In de ochtend hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 3 een heel mooi programma laten zien aan iedereen. Er was vooraf flink geoefend in de verschillende groepen en de optredens van iedereen waren grandioos. Ook de peuterspeelzaal was van de partij. Prinses Luna en prins Jayson van de onderbouw stonden natuurlijk centraal bij dit feest.

Bedankt nog aan alle kinderen die ons geholpen hebben met het versieren van de hal. De vlaggetjes zijn super geworden!

Bij het carnavalsfeest van gr 4 t/m 8 hebben prinses Jenske I en prins Cas I van de bovenbouw genoten van de show. Op de foto rechtsonder ziet u ze glunderen. Veel ouders waren naar school gekomen om naar dit spektakel te kijken. De kinderen zijn verwend met een lekkere donut, zakje chips en een pakje drinken.

Naast de geweldige optredens van alle groepen kregen we hoog bezoek van prins Marc II van de Wespelle en jeugdprins Jorunn I van Schaesberg. Beiden hebben heel enthousiast meegedanst op de optredens. TOP! Jeugdprins van Schaesberg Jorunn I is tevens ook leerling uit groep 8A van onze school. Alle kinderen hebben zich goed geamuseerd en ook in de midden-en bovenbouw stonden er zeer veel talentvolle kinderen op het podium.

Nu mag iedereen zich opmaken voor een heerlijke carnavalsvakantie. Daar lekker van genieten met zijn allen.

Een GROOT ALAAF namens alle personeel van de Schatgraver!

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.