• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

De laatste weken van groep 8!

Het was al een raar schooljaar, maar het schoolkamp van onze groepen 8 bevestigde dit nog eens. Vanaf het moment dat we aankwamen totdat we weer vertrokken: regen.. Zo erg dat we eerder moesten vertrekken omdat het gebouw verder en verder onder water kwam te staan. Maar het mocht de pret niet drukken. Met behulp van gezelschapsspellen, een filmmarathon, een quiz, een zumba les en een echte escape room in het gebouw, hebben we er toch iets heel gezelligs van kunnen maken. De kinderen kunnen terugkijken op een geslaagd kamp!

Afgelopen week was dan ook de laatste dag van de groepen 8. Allemaal gingen ze over de rode loper de school uit. De musical die ook dit jaar helemaal gefilmd is, kregen ze op USB mee om thuis met hun ouders te kijken. Ook het rapport, de school eindfoto en een echt diploma zullen hun blijven herinneren aan de basisschooltijd. Om hen niet meer te vergeten, is ook dit jaar de tegel gemaakt die op het schoolplein van de dependance geplaatst is. Ook hier mogen we spreken van een geslaagde dag!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.