• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

De voorleestopper van BS de Schatgraver!

Ondanks alle Corona maatregelen, zijn er gelukkig activiteiten die wel nog kunnen plaatsvinden, al is het dan digitaal. De voorleeswedstrijd is daar eentje van. Tijdens de Kinderboekenweek was Pien de Boer uit groep 8A al de winnares van onze school. Daarna vond de digitale Landgraaf finale plaats waar zij ook als één van de winnaars uit de bus kwam! En om het feest nog completer te maken, heeft zij tijdens de Parkstad finale zo goed voorgelezen dat ze nu door is naar de Limburgse Finale. Deze zal worden gehouden op woensdag 21 april in Roermond.

Een super prestatie! Wij wensen Pien dan ook alle succes met de voorbereidingen en op de dag van de finale, zullen wij haar via de digitale weg aanmoedigen. Go Pien, je kan het!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.