• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Mijn kind is een moeilijke eter, straks lust hij/zij veel niet en krijgt hij/zij niet genoeg binnen op een dag.

De meeste producten zijn bekende producten voor kinderen. Het aanbod wisselt, uit ervaring weten we dat er altijd wel iets bij zit dat kinderen lusten.

Maakt  u zich toch zorgen, dan kunt u dat altijd met de leerkracht bespreken of met de GGD. Samen kijken we dan wat een oplossing kan zijn. Dit geldt ook voor kinderen met allergieën.

Maar uit ervaring weten we, zien eten doet eten. De ervaring leert dat het gevecht dat ouders thuis soms moeten leveren om hun kinderen gezond te laten eten, op school heel spontaan en zonder dwang verloopt.  Enthousiasme en samen eten werkt aanstekelijk. Het is toch veel cooler als je vrienden het ook eten. Ervaringen op scholen die ons zijn voorgegaan, is dat ook moeilijke eters meer gaan eten en kinderen veel gemakkelijker iets anders willen proberen dan thuis. Als het echt zo is dat een kind niet goed eet op school, zoeken we samen naar een passende oplossing voor uw kind.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.