• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Wat houdt lunch op school precies in?

We hebben een lunch die samengesteld is door de GGD en het voedingscentrum. 80% van de producten staan in de schijf van 5. 20% niet, maar is ook vrij gezond.

Sommige producten komen iedere dag in het aanbod terug, maar er is ook een wisselend aanbod. Dat gaat dan met name om het broodbeleg.

Kinderen krijgen altijd fruit, en er is ook altijd groente aanwezig, denk bv aan tomaatjes, komkommer etc. Ook zijn er soms proefproducten, zodat kinderen leren proeven en ontdekken wat ze wel en niet lekker vinden.

Overdag kan water gedronken worden en tijdens de lunch is melk en soms drinkyoghurt aanwezig. Kinderen kiezen zelf wat ze eten en de hele lunch is er begeleiding van een pedagogisch medewerker.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.