• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Kerstviering

Gisteren heeft de kerstmarkt op school plaatsgevonden. De hele school was in een gezellige kerstsfeer gebracht. Voor de lekkere trek waren er verschillende eetkraampjes te vinden. Verse wafels met een lekker kopje koffie of thee, glühwein en een broodje worst. Het kon allemaal. Natuurlijk mocht de warme chocomelk buiten niet ontbreken en konden er verschillende winterspelletjes worden gespeeld georganiseerd door de scouting. Ook waren er kerstwerkjes door de kinderen gemaakt. De opbrengst zal eerlijk over de groepen worden verdeeld, samen met de leerlingenraad gaan we beslissen waar deze opbrengst aan zal worden besteed. Ook was het mogelijk om een glitter tatoeage te laten zetten en met de kerstman op de foto te gaan.

Daarnaast was er een kerstkoortje die voor het nodige gezang heeft gezorgd. De leerlingen van groep 6a hebben mooie optredens verzorgd. We waren blij met de grote opkomst. Wat ontzettend leuk dat er zoveel mensen belangstelling hadden voor onze kerstmarkt. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor zijn of haar komst. En natuurlijk heel veel dank aan onze vaste club hulpouders van de ouderraad. Wat hebben ze weer ontzettend hard gewerkt, zonder jullie hulp hadden we dit niet zo goed kunnen organiseren! Niet alleen tijdens de kerstmarkt maar ook tijdens het kerstontbijt de volgende ochtend. Nadat iedereen zijn buikje vol gegeten had en de kinderen in de klas aan gezellige kerstactiviteiten hadden deelgenomen, mocht iedereen genieten van een welverdiende kerstvakantie!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.