• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Kinderboekenweek bij de Schatgraver!

In de afgelopen twee weken hebben de kinderen op de hele school gewerkt rondom het thema van de Kinderboekenweek…..Wat je later worden wil?? De opening vond plaats op woensdag 6 oktober, door de regen kon het helaas buiten niet doorgaan, maar moest de opening binnen plaatsvinden. Maar het plezier was er niet minder om. Leerlingen van groep 8 opende de week met een dans, daarna kregen we bezoek van Dhr. H. Snackers, vader van een van onze leerlingen met zijn enorme grote tractor en vertelde hij waarom hij boer/agrariër geworden was. Ook kwamen er drie politieagenten in opleiding op bezoek met twee politieauto’s, die alle kinderen mochten bekijken. In de loop van de week kwamen er verschillende ouders op bezoek die les gaven over hun beroep. O.a. een gymleraar, tandarts, kapster, archeologe, een medewerkster van de bank. Ook melde zich nog spontaan een bakker en een arts in opleiding. Geweldig dat zoveel mensen iets wilde vertellen over hun beroep!
In de Kinderboekenweek staat naast het thema ook heel veel lezen centraal. Daarom houden we ook altijd een voorleeswedstrijd tussen de groepen vanaf groep 3. Er waren hele goede lezertjes. De ‘’winnaars’’ zijn: Groepen 3:Finn Hulsher Groepen 4:Daphne van den Brok Groepen: 5/6 Izze Groepen :7/8 De winnaar van de bovenbouw gaat door naar de voorleeswedstrijd van Parkstad. De kinderen hebben een geweldige Kinderboekenweek gehad!!!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.