• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Openingsfeest school

Op vrijdag 13 november heeft de officiële opening van de school plaatsgevonden. Het weer was ons op dat moment goed gezind waardoor de activiteit buiten gelukkig kon doorgaan.

De burgemeester heeft het lintje mogen doorknippen samen met het CvB van Movare.

De kinderen van groep 2 t/m 8 hebben in de middag genoten van de Droomband.

Wat een super feest was dat; 300 kinderen samen aan het dansen! Het dak ging er echt vanaf!

De kinderen van de peuterspeelzaal en de kleuters van de drie groepen 1 hebben genoten van het poppentheater en een lekkere versnapering. Kortom; een hele gezellige en geslaagde opening.

Fijn dat we in de week voorafgaand aan de officiële opening zoveel ouders hebben mogen begroeten. De kinderen deden zelf de rondleiding; wel zo leuk! We hebben inderdaad een heel mooi gebouw waar we erg trots op zijn! Op de donderdag waren veel omwonenden uit de buurt aanwezig. Fijn om met hen het gesprek aan te gaan en ook van hen hele fijne en enthousiaste reacties te mogen ontvangen.

Het zijn tenslotte onze buren!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.