• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Paasviering 2016

Vandaag stond de hele dag in het teken van Pasen. De groepen 1a, 1b en 1c zijn vanmorgen gestart met een speurtocht waarbij ze tussendoor diverse spellen hebben kunnen spelen. Ook hebben ze gezocht naar het gouden ei.
De groepen 2 tot en met 8 zijn naar de kerk geweest. Bij terugkomst van de kerk hebben ook de groepen 2 en 3 nog gezocht naar het gouden ei.
Voor de middagpauze is in elke groep een eiertikwedstrijd gehouden. Zo kwam uit elke groep een winnaar. Het winnende ei moesten ze goed bewaren voor de grote finale in de middag.
Om 13.45 uur zijn we op het schoolplein gestart met de sponsorloop. Elke groep heeft hard gerend terwijl ze werden aangemoedigd door de groepen die stonden te kijken. Het was mooi om te zien dat de kinderen zo hard hun best hadden gedaan om wat geld in te zamelen voor de vastenactie. Het geld dat hiermee is opgehaald zal in Oeganda goed worden besteed.
Als afsluiting van de dag hebben we op het schoolplein in ons amfitheater de grote eiertikfinale gespeeld. De 14 groepswinnaars hebben tegen elkaar gestreden en het winnende ei bleek uit groep 8 te komen. Gwen versloeg Hugo… Gwen, van harte gefeliciteerd. Je ging met de grootste prijs naar huis. Hugo, de verliezend finalist ging met een kleine prijs naar huis. De kleuters die vanmorgen het gouden ei hadden gevonden, mochten ook naar voren komen om een prijsje op te halen.
Al met al was het een geslaagde dag.

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.