• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Paasviering 2016

Vandaag stond de hele dag in het teken van Pasen. De groepen 1a, 1b en 1c zijn vanmorgen gestart met een speurtocht waarbij ze tussendoor diverse spellen hebben kunnen spelen. Ook hebben ze gezocht naar het gouden ei.
De groepen 2 tot en met 8 zijn naar de kerk geweest. Bij terugkomst van de kerk hebben ook de groepen 2 en 3 nog gezocht naar het gouden ei.
Voor de middagpauze is in elke groep een eiertikwedstrijd gehouden. Zo kwam uit elke groep een winnaar. Het winnende ei moesten ze goed bewaren voor de grote finale in de middag.
Om 13.45 uur zijn we op het schoolplein gestart met de sponsorloop. Elke groep heeft hard gerend terwijl ze werden aangemoedigd door de groepen die stonden te kijken. Het was mooi om te zien dat de kinderen zo hard hun best hadden gedaan om wat geld in te zamelen voor de vastenactie. Het geld dat hiermee is opgehaald zal in Oeganda goed worden besteed.
Als afsluiting van de dag hebben we op het schoolplein in ons amfitheater de grote eiertikfinale gespeeld. De 14 groepswinnaars hebben tegen elkaar gestreden en het winnende ei bleek uit groep 8 te komen. Gwen versloeg Hugo… Gwen, van harte gefeliciteerd. Je ging met de grootste prijs naar huis. Hugo, de verliezend finalist ging met een kleine prijs naar huis. De kleuters die vanmorgen het gouden ei hadden gevonden, mochten ook naar voren komen om een prijsje op te halen.
Al met al was het een geslaagde dag.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.