• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Parkeren rondom school

Het parkeren rondom school of het brengen van kinderen naar de school verloopt over het algemeen goed. Houd u aan de verkeersafspraken die er gelden. We zien soms echter ook ouders die parkeren op de taxiplaats of op het kruis voor school. Dit is niet de bedoeling daar hier kinderen worden afgezet vanuit andere scholen of voorschoolse opvang. Er zijn controles op ongeplande momenten door parkeerwachters of politie in burger waarbij kentekens worden genoteerd. Er wordt dan met u contact opgenomen en verbalisering volgt. Denk s.v.p. aan de veiligheid van onze kinderen.

Bij drukte is de parkeerplaats onder de Jumbo een aantrekkelijke plaats om te parkeren. Op de hellingbaan is hier bewust een jaar geleden ook een voetgangersstrook aangelegd door de gemeente. U loopt vanuit de parkeergarage vrijwel zo de speelplaats op. Maak hier dus s.v.p. gebruik van. Ook ideaal bij regenachtig weer

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.