• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Pasen

Op witte donderdag was de paasviering voor de groepen 1 t/m 8. De kinderen van groep 3 t/m 6 zijn naar de kerk geweest. In elke groep was de jaarlijkse eiertietsch wedstrijd. Dit jaar hadden we per klas een winnaar.
In de middag hebben de groepen 1 en 2 de sponsortocht gelopen en onderweg naar eieren gezocht. Het was een mooie wandeling en de kinderen hadden veel lol.
De groepen 7 en 8 zijn donderdagmiddag richting de trappen gelopen en hebben de trappen een aantal keren omhoog gelopen. Chapeau voor de kinderen.
Op goede vrijdag hebben de kinderen van groep 3 t/m 6 gewandeld en gezocht naar hun geknutseld ei. We hebben geboft met het weer en genoten van de wandeling.
De groepen 7 en 8 hebben vrijdag een schitterende sportdag gehad waar alle kinderen van Landgraaf aan deel hebben genomen.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.