• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Project F.I.E.T.S.

Alle kinderen hebben op maandag 29 of dinsdag 30 oktober een hele dag gewerkt aan het project F.I.E.T.S. van het Continium. In dit project gingen ze aan de slag met de techniek van de fiets in relatie tot veilige verkeersdeelname. Ze begonnen met een gezamenlijke opening,
de Fietsshow, een voorstelling vol experimenten. Daarna ging iedere groep op het eigen niveau aan de slag met allerlei workshops.

Zo bouwden de kinderen van de onderbouw bijvoorbeeld een eigen fiets met een bouwplaat, speelden het reflectoren-kringspel, deden een stoelendans met een verkeerslicht, leerden over de werking van tandwielen en zongen het fietslied.
De groepen in de bovenbouw gingen onder andere aan de slag met: de virtuele luisterfietstocht, experimenteren met verlichting, reflectoren en de fietsketting en de fietsquiz. 

De afsluiting van de dag was een knallende kettingreactie, waarin alle technieken waar de kinderen gedurende de dag mee hadden kennisgemaakt, nog eens langs kwamen. Een super leuke en zeker ook leerzame dag voor de kinderen. Een dank aan de werkgroep verkeer voor een prima organisatie.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.