• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Schoolreis

Woensdag 23 mei hebben de kleuters van de groepen 1 en 2 een bezoek gebracht aan Avonturenland in Heerlen.
Op het laatste moment hebben we ervoor gekozen om toch naar een binnenspeeltuin te gaan i.v.m. de weersverwachtingen.
De kinderen hebben heerlijk droog kunnen ravotten in de binnenspeeltuin. Met allerlei gezellige verhalen, maar wel vermoeid kwamen de leerlingen woensdagmiddag terug op school.
Een dag om niet te vergeten.
De groepen 3 en 4 vertrokken donderdag 24 mei richting Valkenier in Valkenburg. Het weer was super en de kinderen hebben met hun begeleiders lekker genoten van de verschillende attracties in het park. Er waren een hoop nieuwe attracties bij gekomen die zeker de moeite waard waren. Ook hebben een aantal leerlingen een rondrit met het treintje door Valkenburg gemaakt.

Donderdag 24 mei ging groep 5 en 6 naar de Efteling. Al vroeg in de ochtend zijn ze met de bus vertrokken richting Kaatsheuvel en hebben onderweg eventjes in de file gestaan. Nadat ze gearriveerd waren in het park en een gezamenlijke plek hadden uitgekozen waar de kinderen elk moment van de dag terecht konden, gingen de kinderen in groepjes en onder begeleiding rondstruinen in het park. Het weer in de Efteling was niet helemaal optimaal, maar de kinderen hebben zich er niks van aangetrokken en hebben genoten van de mooie attracties in het park. Voor hen was het een onvergetelijke dag.
De groepen 7 en 8 zijn donderdag 24 al vroeg vertrokken naar Fantasialand in Keulen. Het weer was goed gezind en de kinderen hebben in groepjes rondgewandeld door het park. Ook hier was een gezamenlijke plek afgesproken en de leerkrachten liepen afwisselend door het park om samen met de kinderen in de verschillende attracties te gaan. Met mooie herinneringen kijken de leerlingen terug op deze schoolreis.
We kijken met een goed gevoel terug op de verschillende schoolreisjes.
Doordat er op verschillende dagen en tijdstippen de leerlingen zijn vertrokken op schoolreis, was er een goede doorstroom van de bussen en konden ouders rustig afscheid nemen van hun kinderen. De sfeer was goed en de organisatie was super. Dit nemen we zeker mee voor volgend jaar.

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.