• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Sinterklaas op school

Sinterklaas heeft vandaag zijn feestelijke intocht gemaakt.

Alle kinderen stonden zingend op het plein de goedheiligman op te wachten. Het was een beetje een verrassing dat hij niet op het paard, maar met de tractor naar school is gekomen. Hij had zich blijkbaar vergist en had in alle vroegte bij de boer aangeklopt. Gelukkig wist de boer ons sinterklaasfeest te redden door hem met de tractor af te zetten.

Nadat de Sint zich binnen even heeft opgewarmd, is hij samen met zijn twee pieten langs de groepen 1 tot en met 4 gegaan. Daar werd voor hen gedanst en gezongen. Gelukkig heeft de sint aan alle kinderen gedacht en is iedereen met een kleinigheidje naar huis gegaan.

In de groepen 5 tot en met 8 is de sinterklaas niet binnen gekomen. Daar hebben de kinderen zoals gebruikelijk een surprise voor elkaar geknutseld en een gedicht geschreven. Het was mooi om te zien dat ook dit jaar iedereen weer zoveel moeite heeft gedaan om er iets moois van te maken.

 

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.