• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Streetwise 2017

Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober hebben we voor de groepen 1 tot en met 8 de ANWB Streetwise-ochtend georganiseerd. 

Voor de groepen 1 en 2 is dat op school gedaan, aan de hand van een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken en gebruik van autogordel en autostoeltje. 

Voor de groepen 3 en 4 was het programma in de Baneberg. Ook deze groepen hebben gewerkt met het thema gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van het gebruik van de autogordel in een autostoeltje.

De groepen 5 en 6 hebben de ochtend doorgebracht op het terrein bij Snowworld. Hier stond het thema remweg van de auto centraal. Ook het gebruik van een veiligheidsgordel is aan bod gekomen.

De groepen 7 en 8 brachten ook de ochtend door bij Snowworld en zijn met hun eigen fiets praktisch bezig geweest met fietsvaardigheid. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”51″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.