• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Streetwise 2017

Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober hebben we voor de groepen 1 tot en met 8 de ANWB Streetwise-ochtend georganiseerd. 

Voor de groepen 1 en 2 is dat op school gedaan, aan de hand van een speelse introductie op gevaarherkenning, herkennen van verkeersgeluiden, veilig oversteken en gebruik van autogordel en autostoeltje. 

Voor de groepen 3 en 4 was het programma in de Baneberg. Ook deze groepen hebben gewerkt met het thema gevaarherkenning, veilig oversteken en de noodzaak van het gebruik van de autogordel in een autostoeltje.

De groepen 5 en 6 hebben de ochtend doorgebracht op het terrein bij Snowworld. Hier stond het thema remweg van de auto centraal. Ook het gebruik van een veiligheidsgordel is aan bod gekomen.

De groepen 7 en 8 brachten ook de ochtend door bij Snowworld en zijn met hun eigen fiets praktisch bezig geweest met fietsvaardigheid. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”51″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.