• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Terugblik, dankwoord

Dank voor alle begrip en hulp in het afgelopen jaar. Een schooljaar dat we nooit zullen vergeten en waarin we vaker het uiterste van elkaar hebben gevraagd om dingen anders te doen.
Andere schooltijden, thuisonderwijs, video bellen zijn maar een paar voorbeelden. Ook het gemis van leuke activiteiten als kamp, schoolreis, schoolfeest, vrijwilligersavond, kienen zijn allemaal niet door kunnen gaan.

Ik ben trots op mijn collegae die in een hele vreemde tijd zo goed als mogelijk vorm hebben gegeven aan dit schooljaar. Het was een hele uitdaging.
Ik ben ook trots op onze ouders die tijdens het zijn van papa en mama ook nog juf of meester werden en daarnaast thuis moesten werken vanuit hun eigen werk / job. We zien dat er keihard is
gewerkt. Kanjers zijn jullie!
Ik ben trots op alle leerlingen. Kinderen hebben weer laten zien flexibel te zijn en in veel gevallen zich goed door te ontwikkelen in een rare tijd. Het was fijn alle kinderen de laatste periode weer op school te hebben.

Wat we ook hebben gemerkt is dat relatie en aandacht voor elkaar super belangrijk is. De vreugde en het enthousiasme toen kinderen elkaar weer fysiek zaken was overduidelijk op de eerste schooldag bij de herstart.. Hoe fijn en efficiënt videobellen vaak ook is, missen we wel als personeel van de Schatgraver ook het samen lachen en het fysiek bij elkaar zijn. Mede door de grootte van het team is het onmogelijk om goed afscheid te kunnen nemen van collegae of nieuwe collegae te verwelkomen.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie.
Persoonlijk denk ik onbelangrijk thuis of in een warm en ver land. Vooral weer even rust, genieten van elkaar en familie. Maak er een mooie tijd van samen en blijf gezond!

Namens alle leerkrachten van de Schatgraver. Tot 24 augustus
Marc Hendriks

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.