• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Terugblik, dankwoord

Dank voor alle begrip en hulp in het afgelopen jaar. Een schooljaar dat we nooit zullen vergeten en waarin we vaker het uiterste van elkaar hebben gevraagd om dingen anders te doen.
Andere schooltijden, thuisonderwijs, video bellen zijn maar een paar voorbeelden. Ook het gemis van leuke activiteiten als kamp, schoolreis, schoolfeest, vrijwilligersavond, kienen zijn allemaal niet door kunnen gaan.

Ik ben trots op mijn collegae die in een hele vreemde tijd zo goed als mogelijk vorm hebben gegeven aan dit schooljaar. Het was een hele uitdaging.
Ik ben ook trots op onze ouders die tijdens het zijn van papa en mama ook nog juf of meester werden en daarnaast thuis moesten werken vanuit hun eigen werk / job. We zien dat er keihard is
gewerkt. Kanjers zijn jullie!
Ik ben trots op alle leerlingen. Kinderen hebben weer laten zien flexibel te zijn en in veel gevallen zich goed door te ontwikkelen in een rare tijd. Het was fijn alle kinderen de laatste periode weer op school te hebben.

Wat we ook hebben gemerkt is dat relatie en aandacht voor elkaar super belangrijk is. De vreugde en het enthousiasme toen kinderen elkaar weer fysiek zaken was overduidelijk op de eerste schooldag bij de herstart.. Hoe fijn en efficiënt videobellen vaak ook is, missen we wel als personeel van de Schatgraver ook het samen lachen en het fysiek bij elkaar zijn. Mede door de grootte van het team is het onmogelijk om goed afscheid te kunnen nemen van collegae of nieuwe collegae te verwelkomen.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zomervakantie.
Persoonlijk denk ik onbelangrijk thuis of in een warm en ver land. Vooral weer even rust, genieten van elkaar en familie. Maak er een mooie tijd van samen en blijf gezond!

Namens alle leerkrachten van de Schatgraver. Tot 24 augustus
Marc Hendriks

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.