• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Verkeerstuin

Vandaag hebben de kleuters onder leiding van de kinderen van groep 8 verkeersles gehad buiten op de speelplaats. Mooi om te zien hoe de grote kinderen de kleuters wegwijs maakten in een eigen gemaakt verkeersplein op de speelplaats van de school. Zo leerden de kinderen kennis maken met zebrapaden, verkeerslichten, verkeersborden.
Op de bovenbouwspeelplaats is een parcours uitgezet waarbij fietsvaardigheid centraal stond. Om beurten mochten kinderen uit de groepen 4 tot en met 7 op hun fiets laten zien hoe ze over en langs obstakels konden fietsen. Bij veel kinderen ging dat erg goed. Hier en daar zagen we ook dat kinderen dit erg lastig vinden. Om die reden is het zinvol dat we hier aandacht aan schenken en dit blijven oefenen.

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.