• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Willie Wortels en gloeilampjes ( plusklas)

We zijn dit jaar gestart met het thema van de kinderboekenweek ‘Vriendschap’. In de eerste week hebben we gekeken wat is vriendschap en hoe zien we dit terug in boeken, verhalen. Daarna was het de beurt aan de leerlingen zelf. Zij hebben hun eigen land mogen ontwerpen en dit helemaal uitgewerkt met een plattegrond, naam, regels en wetten, vlag etc. De afgelopen week hebben de leerlingen personages mogen bedenken die er in dit land wonen en wat hun relaties tot elkaar zijn. De komende week gaan de leerlingen echt beginnen met het
schrijven van het verhaal. Ze weten nu waar het zich afspeelt en wie er in voor komen. Ook hebben ze de problemen van de hoofdpersonages al verzonnen. Iedere leerling heeft mogen kiezen of hij/zij het verhaal in een tweetal wilde maken of alleen.

We zijn zeer benieuwd naar de verhalen van alle leerlingen!

Wij zoeken een
LEERKRACHT
voor 0,4 - 0,6 FTE

Zet jij je elke dag weer met passie en bevlogenheid in voor de ontwikkeling van het kind? Heb je aandacht voor de individuele leerbehoeften van kinderen? Ben je leergierig? Dan pas je zeker bij MOVARE, want wij zijn een lerende organisatie. We werken samen, leren van elkaar en maken gebruik van elkaars kwaliteiten en ervaringen.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Virdis, Directeur Bs. De Schatgraver. 

Je kunt rechtstreeks solliciteren via de button ‘solliciteren’.  

 

Gesprekken vinden plaats tussen 1 juli – 29 juli 2022.