Betaling

Kosten Gezonde Basisschool van de Toekomst

Als een school meedoet aan de Gezonde Basisschool van de Toekomst, brengt dat extra kosten met zich mee. Dat zijn bijvoorbeeld kosten voor de lunch of het sport-, spel-, en cultuuraanbod tijdens de pauze. Het grootste deel van die kosten wordt betaald door de school, gemeente, provincie, landelijke overheid of bedrijven.

De ouderbijdrage voor de Gezonde Basisschool van de Toekomst bedraagt €1,75 per kind per dag. Voor dit bedrag verzorgt de school de lunch, het tussendoortje, de begeleiding tijdens het overblijven en de activiteiten. Dit bedrag is samengesteld met ouders die al ervaring hebben met de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Zij hebben meegedacht over de inhoud van de gemiddelde broodtrommel, maar ook de kosten daarvan

Stichting leergeld

Ieder kind moet kunnen deelnemen aan de Gezonde Basisschool van de Toekomst. Dat betekent dat wij ouders die de bijdrage voor de TSO niet kunnen betalen, gaan helpen. Het is mogelijk om gebruik te maken van Stichting Leergeld. Maar we werken bijvoorbeeld ook nauw samen met de gemeente om ervoor te zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen. Op deze pagina kunt u meer lezen over Stichting Leergeld.

Betaling

Maandelijks wordt gekeken hoeveel dagen iedere groep gebruik heeft gemaakt van de TSO. Je ontvangt via ISY een betaalverzoek voor het verschuldigde bedrag. Je hebt twee weken de tijd om aan deze betaling te voldoen. Wanneer er niet is betaald, wordt na het verlopen van het eerste betaalverzoek een tweede betaalverzoek uitgezet.

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt het hele jaar door je kind(eren) aanmelden bij De Schatgraver. Indien je je van tevoren wil oriënteren, kun je een afspraak maken met MT-lid Anja Bladt. Je krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij op onze school werken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details