Locaties

Hoofdlocatie

Welkom bij de hoofdlocatie van De Schatgraver! Hier zijn we in 2015 van start gegaan, na een fusie van twee andere basisscholen. Alle leerlingen van groep 1 t/m 6 krijgen hier les. Onze kindpartners, zoals de peuterspeelzaal, de voor- en naschoolse opvang en de kinderdagopvang zijn hier ook gevestigd vanuit Kinder Opvang Parkstad. We hebben dus vrijwel alles onder één dak!

Dependance

Gaat je kind naar groep 7 of 8? Dan krijgt hij of zij les op de locatie aan de Graaf Johan Frederikstraat. Voor de ene leerling is dat net iets verder fietsen, voor de ander juist dichter bij huis. Hier gaat je kind de laatste twee jaar van de basisschooltijd tegemoet. In het gebouw zitten in totaal vier groepen, twee keer groep 7 en twee keer groep 8. Een echt ‘bovenbouwhonk’ dus!

Sfeerimpressie

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt het hele jaar door je kind(eren) aanmelden bij De Schatgraver. Indien je je van tevoren wil oriënteren, kun je een afspraak maken met MT-lid Anja Bladt. Je krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij op onze school werken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details