Aanmelden

Je kunt het hele jaar door je kind(eren) aanmelden bij De Schatgraver. Indien je je van tevoren wil oriënteren, kun je een afspraak maken met MT-lid Anja Bladt. Je krijgt dan een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij op onze school werken.

Voor kinderen vanaf 3 jaar en 10 maanden bestaat de wettelijke regeling dat zij voorafgaand aan hun vierde verjaardag vijf momenten de toekomstige groep mogen bezoeken. Kleuters die bij De Schatgraver zijn aangemeld krijgen ongeveer twee maanden voordat ze vier worden een uitnodiging om kennis te komen maken. De inschrijving gebeurt op de vierde verjaardag. In verband met de groepsgrootte aan het einde van het schooljaar, wordt per jaar bekeken of het in juni en/of juli nog mogelijk is om kleuter te laten instromen.

Komt je kind van een andere school af? Dan is hij of zij ook van harte welkom om van te voren kennis te maken met de school, groep en leerkrachten. Wij nemen vooraf contact op met de voormalige school. De inschrijving gebeurt dan op de dag dat het kind op onze school is geplaatst.

In overleg met de ouders plannen we ook kijk- of wendagen.

Aanmeldformulier Download

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt het hele jaar door je kind(eren) aanmelden bij De Schatgraver. Indien je je van tevoren wil oriënteren, kun je een afspraak maken met MT-lid Anja Bladt. Je krijgt een rondleiding door de school en uitleg over hoe wij op onze school werken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details