• Schatgraver
  • Schatgraver 2
  • Schatgraver3

Opening kinderboekenweek

De kinderboekenweek 2016 heeft als thema Voor altijd jong waarbij opa’s en oma’s centraal staan. Alle kinderen mochten vandaag verkleed als opa of oma naar school komen. Ook waren alle opa’s en oma’s uitgenodigd om te komen kijken.

Tijdens deze feestelijke opening heeft een groepje kinderen uit de middenbouw een dansje gedaan op de muziek van Kinderen Voor Kinderen. Opa Sjaak en oma Barbara kwamen ook nog even langs en hebben cadeautjes voor alle groepen achtergelaten. Hier gaan de kinderen veel leesplezier van hebben.

De kinderboekenweek duurt tot en met 16 oktober. Tijdens deze week komen opa’s en oma’s naar school om verhalen voor te lezen of verhalen over vroeger te vertellen. Ook staat bij de ingang van de school een kleine tentoonstelling met spullen van vroeger.

[su_divider top=”no” size=”1″]

Affiche Geschenk A2.inddGESCHENKBOEK VAN ‘GRAND OLD MAN’ DOLF VERROEN

Dolf Verroen schrijft het Kinderboekenweekgeschenk ®. De titel is: ‘Oorlog en vriendschap‘. Een prachtig verhaal over vriendschap in oorlogstijd van de schrijver die met zijn 87 jaar prima bij het thema van de Kinderboekenweek® – Voor altijd jong! – past. De illustraties in het geschenkboek zijn van Charlotte Dematons.

Het geschenkboek ontvangt u gratis tijdens de Kinderboekenweek bij besteding van tenminste 10 euro aan kinderboeken in de boekwinkel.

Vacature vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken tijdens de Tussenschoolse opvang. 

Lijkt jou dit iets of ken je iemand die dit leuk zou vinden?  

Bekijk dan snel de vacature hiernaast.