Kim Brandts

kim.brandts@movare.nl
Mijn naam is Kim Brandts. Sinds 1 maart ben ik coördinator van de Gezonde Basisschool. Een functie met zeer veel uitdagingen. Een aantal voorbeelden: zorgen voor een goede bezetting van de groepen, pedagogisch medewerkers in hun kracht zetten. De kwaliteit van de activiteiten bewaken in samenwerking met The Move Factory. Hierbij leerlingen betrekken, ze laten meedenken over activiteiten of zelfs leerlingen activiteiten laten begeleiden. Ouders informeren middels de nieuwsbrief en organiseren van meeloopmomenten. Contacten behouden met externe partijen.
Naast deze afwisselende taken, heb ik ook de taak van vve-coördinator en ben ik specialist jonge kind. Tot 1 maart heb ik met zeer veel plezier in de kleuterbouw gewerkt, vandaar dat ik nu nog verbonden ben met deze bouw. Ik maak o.a. de lesbrieven voor elk thema en organiseer maandelijks het koffie-uurtje. Het moment dat ouders meegenomen worden in de wereld van de kleuters.Als vve-coördinator plan ik gezamenlijke activiteiten met peuteropvang en kinderdagverblijf. Kleuters gaan op bezoek bij de peuters en andersom. Zo maken we de overstap naar de basisschool voor peuters iets makkelijker.
Afgelopen jaar heb ik de cursus van Met Sprongen vooruit en de vervolgcursus voor groepen 1 en 2 gevolgd. Ik ben zeer enthousiast over rekenactiviteiten die we met de kleuters kunnen doen.
Na een dag met deze uitdagingen, ga ik lekker naar mijn man en kids in Eygelshoven. We kunnen samen genieten van een wandeling en een vakantie op de camping.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details