Melissa Paulzen

melissa.paulzen@movare.nl

Mijn naam is Melissa Paulzen. Ik ben sinds 2007 werkzaam binnen het basisonderwijs en vanaf het begin verbonden aan de Schatgraver. Ik voel mij als leerkracht als een vis in het water in de middenbouw.

Vanaf 2013 combineer ik mijn werk als leerkracht met het werk als gedragsspecialist binnen school. Hiervoor heb ik de Master Special Educational Needs gevolgd met als afstudeerrichting gedrag.

Als specialist gedrag houd ik mij bezig met zaken die te maken hebben met sociaal - emotionele ontwikkeling en gedrag binnen school. Dit kan gaan over onderwerpen die betrekking hebben op de hele school, maar soms begeleid ik ook leerkrachten met specifieke vragen. Ik voer geregeld observaties uit binnen school of ik sluit aan bij gesprekken die te maken hebben met sociaal – emotionele ontwikkeling. In incidentele gevallen werk ik ook met individuele leerlingen of voer ik kindgesprekken.

Met ingang van januari 2023 maak ik deel uit van het MT binnen de Schatgraver en in die hoedanigheid zal ik mij binnen school gaan bezighouden met diverse werkzaamheden die te maken hebben met onderwijskundige/ organisatorische vraagstukken en met administratieve taken. Op de achtergrond blijf ik wel betrokken bij groep 5.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool waar ik na een drukke werkdag mijn hoofd leegmaak en waar ik als groepsinstructrice ook nog lessen geef. Verder speel ik klarinet en ben ik bijna 30 jaar verbonden als lid aan één van de Kerkraadse harmonieorkesten. Muziek is voor mij onlosmakelijk verbonden met emotie en hier kan ik oprecht van genieten.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details